Go to Top

Ученически съвет на ПГСАГ „П. Пенев“ – Русе

Ученическия съвет към ПГСАГ „Пеньо Пенев“ – Русе за учебната 2022/2023 година

Председател:  Максим М. Ат.  – ХБ клас;
Заместник – председател:
Секретар:

Членове:

  1.   – VІІІА клас;
  2.  – VІІІБ/В клас;
  3. Соня Е М. – VІІІК/Г клас;
  4.    – VІІІП/И клас;
  5.  Онур А. А.  – ІХА клас;
  6.  Петър Д. Г.– ІХБ/В клас;
  7.   – ІХГ/Д клас;
  8.  – ІХЕ/Ж клас;
  9.  Велина К. М. – ХА   клас;
  10.  – ХВ/Г клас;
  11.  – ХД/И клас;
  12. – XІА клас;
  13. – XІБ клас;
  14. – XІВ/Г клас;
  15.  – XІД/И клас;
  16. – XІІА клас;
  17. Виолета Н. А. – XІІБ клас;
  18. Искрен И. И. – XІІВ/Г клас;
  19.  – XІІД/И клас;

На 1 март, ние почитаме един от най-тачените български обичаи с хилядолетна традиция – Баба Марта. По този повод ученичките Вероника Николова от 10 ди клас и Стела Павлова от 10 ди клас изработиха мартеница.

На 3 март честваме националния празник на България. Този празник е символ не само на освободена, но и на обединена България. Символ на една силна нация с огромен потенциал, способна да играе основна роля в европейската и с

Да приветстваме инициативата на Стела Павлова от 10 ди клас и Виктория Великова 9ди, които подготвиха табло по повод 148 години от гибелта на Васил Левски

Днес 24 февруари е обявен за Ден на розовата фланелка-Световен ден за борба с тормоза в училище. Във връзка с това Стела Павлова от 10 ди клас от ученическия съвет в училище ПГСАГ Пеньо Пенев-Русе направи табло.

По повод Международния ден без тютюнопушене на 19.11. ученичката от ученическия съвет Стела Павлова от 10 ди клас е изработила табло.

По повод Международния ден за безопасен интернет ученичката от ученическия съвет Стела Павлова от 10 ди клас е изработила табло.

По повод Международния ден на доброволците на 05.12. ученичката от ученическия съвет Вероника Николова от 10 ди клас е изработила табло.

По повод на Световния ден на жертвите от пътнотранспортни произшествия на 15.11. ученичката от ученическия съвет Стела Павлова от 10 ди клас е изработила табло.

По повод Световния ден против насилието към жените на 25.11. ученика Николай Стоянов от 9 ди клас е изработил табло.(1)