Go to Top

Награди от Училищното настоятелство XXI век

Отличният успех от обучението през годините и многобройните награди от конкурси и национални състезания отредиха заслуженото място на Училищна звезда за 2020 г. на Ния Шаопинг Фенг-  ученичка от  XII „д“ клас, специалност „Интериорен дизайн“. Грейна поредна звезда в „Алеята на Славата“ на ПГСАГ „П. Пенев“- Русе!

В края на учебната година членове на УС на УН „ХХІ век“ наградиха отличниците от випуск 2020 г. и учениците, получили награди от национални състезания през годината. Това са учениците Борислава Тодорова Борисова и Неделина Атанасова Минчева от  XI „г“ клас, специалност „Компютърна графика“- за престижното си  класиране в националния конкурс „Архитектурните паметници в макети“.

Госпожа Камелия Денчева, директор на ПГСАГ „П.Пенев“- Русе, поздрави и награди отличниците на випуск 2020 г. – Ния Шаопинг Фенг; Мирослав Трендафилов Георгиев и Джем Севханов Тейков и им пожела успешен старт в живота и в бъдещата им професионална реализация.

На добър час, Випуск 2020-а!
Не забравяйте своето училище и своите учители, защото паметта стои в основата на всяко човешко достойнство и на народностното ни самочувствие!

А на всички ученици на гимназията желаем весело и незабравимо лято!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *