Go to Top

КСЕЛА България ЕООД проведе продуктово обучение с Ytong и Multipor в ПГСАГ „Пеньо Пенев“

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

КСЕЛА България ЕООД проведе продуктово обучение на ученици от Гимназията по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“. На учениците бе показана последната презентация на фирмата от инж. Венелин Василев. Наблегнато бе на изключителните технологии, използвани при съвременното строителство, предимствата и преимуществата на продуктовата гама YTONG, както и на минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR.


КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

Нагледно бе демонстрирана работата с YTONG и MULTIPOR, както и нужните инструмети за лесна и качествена работа с тях.

Представителите на фирма КСЕЛА България ЕООД със своя професионализъм успяха да привлекат вниманието на учениците и да предизвикат интереса на бъдещите млади строители.


Кратка информация за фирма КСЕЛА България ЕООД

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners.

Xella притежава 97 завода за производство в 20 държави и над 6 000 служители по света.

Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали.

Продукти

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ продуктово обучение

Под името XELLA се обединяват следните търговски марки:

– Автоклавен клетъчен бетон YTONG;
– Варопясъчни изделия под новата марка Silka;
– Строителни системи с марка Hebel;
– Пожарозащитни плоскости Fermacell Aestuver;
– Системи за сухо строителство Fermacell;
– Топлоизолационна система Multipor;
– Вар и варови продукти с марка Fels.

КСЕЛА е на българския пазар от 1994г. като първоначално производството започва в завода в София. През 2006г. е открит и вторият завод на фирмата в страната – в гр.Добрич.

КСЕЛА означава висок старндарт и новаторство. Нашата цел е да сме предпочитан партньор за нашите клиенти и доставчици. С нашите продукти и услуги помагаме на клиентите си да работят с печалба: Успехът на нашите клиенти е и наш успех!

Нашата ежедневна дейност се ръководи от законите, наредбите и други правни норми. Ние прилагаме към всички наши партньори Етичен кодекс, който се основава на принципите на атни-дискриминация, отхвърляне на детски и принудителен труд, правила срещу корупция, спазване на безопасност и опазване на околната среда и здравето на хората. Всички наши доставчици трябва да се съобразяват с Етичния кодекс.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *