Go to Top

Отново победители в Панорамата на професионалното образование Пловдив 2015

Отново победители в Панорамата на професионалното образование Пловдив 2015

На 23. и 24. 04. 2015 година в Пловдив се проведе Панорамата на професионалното образование. За седми пореден път ученици от цялата страна се срещнаха, за да демонстрират своя талант и практически умения.
Градът под тепетата посрещна радушно и нашите най – добри керамици и строители. Всички ученици от отборите на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” се представиха достойно и блестящо защитиха името на нашата гимназия като на училище с ценни традиции в професионалното обучение.
Под умелото и вдъхновяващо ръководство на господин Ясен Тодоров и господин Светослав Стойчев нашите възпитаници очаквано завоюваха призовите места. В състезанието „Най – добър млад керамик” Кристиян Константинов от Х Д клас зае първо място, Ралица Пенева от XI Д – второ, а Джансу Хамдиева се класира на трето. Мартин Маринчев от XII В клас бе отличен с трето място в състезанието „Най – добър млад строител”, направление „Облицовки и настилки”.
Поредната победа на нашите ученици е триумф не само на техния талант, но и високите стандарти в обучението, които педагогическият колектив прилага в ежедневната си работа.
Сърдечно поздравяваме победителите и техните ръководители и се надяваме, че и занапред нашите възпитаници ще продължават да носят духа на Пеньо Пенев и построеното от тях в учението и живота ще остане навеки.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *