Go to Top

Коледа e време e за добрина, любов и щедрост!!!

Вдъхновени от Коледната магия, членовете на Ученическия съвет към ПГСАГ „Пеньо Пенев“ гр. Русе организираха и проведоха благотворителна акция. Ученици, родители, учители и служители – цялата училищна общност, с ентусиазъм се включи в събирането на книги и играчки. Прекрасни коледни картички бяха изработени и дарени от учениците Веселин Великов от XI „А“ клас и Виктория Кирова от XI „В“ клас , подкрепени от своите родители. Благотворителната инициатива е насочена към деца в риск и възрастни хора, пребиваващи в институции.

С добрите си дела ние искаме да бъдем част от Коледната магия и да я съхраним! И нека всеки да почувства топлината на коледния миг, да отвори сърцето си за обич и доброта!

Най-активни в набирането на книги и играчки бяха: Максим Атанасов от VIII „Б“ клас, Лора Йорданова от VIII „А“ клас, Велина Мишева  от VIII „А“ клас , Мария Костова от IX „ВГ“ клас, Николай Стоянов от X „ДИ“ клас, Александра Акманова от VIII „Б“ клас, Дамла Сами от VIII „Б“ клас, Мелиса Икат от VIII „А“ клас, Диляра Кралева от VIII „ДИ“ клас, Сандра Станева от XI „А“ клас, г-жа Розалина Ковачева – учител по английски език, г-жа Недялка Кутинчева – учител по информационни технологии. Благодарим за съдействието и подкрепата на ръководството на гимназията, класните ръководители, преподавателите и служителите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *